CoachWise Ledarskapsutveckling
BakgrundForskningOm ossTjänsterVisdom
Kontakta oss
Om oss

 

Vår affärsidé

CoachWise Ledarskapsutveckling utvecklar människor och  organisationer strategiskt och på det personliga planet till insiktsfulla, sanna och lönsamma ledare som vill och kan göra verklig och hållbar skillnad både mänskligt och resultatmässigt. Genom  individuellt anpassade ledarprogram, workshops för strategisk utveckling och lärande  och omvärldsstrategiskt konsultarbete  skapar CoachWise tillsammans med individen och organisationen nya färdigheter, möjligheter och insikter som hjälper ledare och blivande ledare att trots ständig turbulens och förändring göra kloka, goda strategiska val för att nå hållbar lönsamhet  och förbättra sina egna och andras prestationer genom att bygga och bevara individers motivation och engagemang. CoachWise  ledarskapsutvecklingsprogram motverkar ineffektivt och olönsamt ledarskap och skapar kreativitet, produktivitet och engagemang hos individen som leder till lönsamma verksamheter med hållbar smart tillväxt.


Varför anlita oss?

Hos CoachWise Ledarskapsutveckling   lever vi efter devisen att vi är här för att hjälpa världen att leva mer hållbart, med större visioner, med en anda av hopp, handlingskraft och visdom.  För  er skull arbetar vi utifrån en process som kan hjälpa er att förändra ert företags strategi och era medarbetares beteenden och förbättra deras prestationer.  Tillsammans utvecklar vi det exekutiva ledarskapet, främjar samarbete och löser  era strategiskt viktiga och verkliga affärsproblem. För er skull har vi ett resultatorienterat sätt att se på individuell ledarskapsutveckling och lärande och strategisk utveckling i organisationer. Våra konsulter och coacher har  gedigen ekonomisk bakgrund och arbetar med och designar program  och workshops för strategisk utveckling och lärande, Executive Coaching och hållbarhet-/omvärldsanalys. Medlem hos International Coach Federation,Strategic and Competitive Intelligence Professionals (SCIP) och Stockholms Handelskammare.

Huvudansvarig är Nina Petersson. VD och grundare. Fil.kand i företagsekonomi med inriktning ledarskap, strategi, organisation och marknadskommunikation. Påbyggnad i miljö, klimat, energi, strategi och samhällsvetenskap. Diplomerad ICF Coach. Beteendevetenskaplig, psykologisk  och socioekologisk påbyggnad. Brinner för det insiktsfulla, sanna och hållbart lönsamma ledarskapet som kräver självinsikt, visdom, civilkurage, helhetssyn, dialog med medarbetare och den viktiga förmågan att känna socialt ansvar och uppnå resultat. Ett ledarskap som innefattar att vara en del i vårt levande ekosystem: vårt samhälle och vår värld.

Mission: Bättre ledare, bättre företag, en bättre värld.